onsdag den 3. december 2014

En ny forening er født

Det er virkelig fedt at kunne vågne op til beskeden her til morgen "Vi gør det i dag - vi er klar nu!"

Og det der er sket er, at vi er en gruppe mennesker - både patienter og pårørende - der har stiftet en forening. Det skete i sig selv tilbage i maj 2014, men siden har vi jo arbejdet på højtryk!

Foreningen hedder såmænd Den Danske Hypothyreose Landsforening og er en forening for patienter med lavt stofskifte. Men også pårørende og interesserede er velkomne som medlemmer. Og de, som ikke ønsker medlemsskab, men blot ønsker at donere et beløb, som går til muligheden for at sende penge til forskning. Dette kan du naturligvis læse mere om inde på vores hjemmeside Den Danske Hypothyreose Landsforening - under "Bliv Medlem".

Inde på hjemmesiden kan du surfe rundt og se mere til nyheder, forskning, målsætning, vedtægter, bestyrelsen, osv. Desuden har vi oprettet en vagttelefon som som udgangspunkt har vagt en time to dage om ugen.  Dette kan du læse mere om på forsiden.

Vi ønsker bl.a. at samarbejde med andre foreninger - både indenlands og udenlands. I forvejen har vi et samarbejde kørende med verdensomspændende Thyroid Change, Patientforeningen Danmark samt Sköldkörtelföreningen i Sverige.

Dette er en stor dag, som jeg håber vil sætte et mærke i historien. :-) Ligenu kan jeg nævne, at vi arbejder på at få en event op at stå, hvor medlemmerne kan møde bestyrelsen samt forhåbentlig overvære et foredrag af en spændende foredragsholder! Vi arbejder på sagen!

Kom - vær med! Sammen som patienter er vi stærkere - sammen som patientforeninger ligeså!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar