mandag den 20. oktober 2014

Homøopatiske dråber?

I tråd med graviditetsønsket har jeg for et års tid siden fået anbefalet produktet Fructus Femina Comp - i visse kredse kendt under "dæknavnet" Babyklister. ÅH, det lyder lidt tosset det her. Nå, jeg skal forsøge at gøre det lettere forståeligt.

Omkring de sidste dage af sensommeren gik jeg ned i byen en tur. Egentlig nok ikke for at købe noget specielt, men nok mere for at lede efter en eller anden form for svar. Velvidende at det nok ikke var dér, jeg skulle finde det. Jeg var i limbo mellem at vide om jeg var gravid eller om det var en kommende abort inde fra min mave af. Faktum var, jeg VAR gravid. Jeg TESTEDE positiv. Men der viste sig usikkerhed, og derfor havde lægen taget en blodprøve, som desværre senere hen viste sig at være negativ.

Imens jeg gik og kiggede op og ned af hylderne i helsekosten, så jeg en folder fra Foreningen Alma. Den gravide mave på forsiden trak min interesse ind. Jeg var fortvivlet og jeg søgte som svar. Jeg mærkede min lettere rystende hånd række ned mod folderen og tog den op. Jeg tog hjem og læste folderen. Jeg købte dernæst produktet Ovaria Comp.

Ovaria Comp er dråber, som styrker slimhinderne og styrker forplantningssystemet. Dråberne tager jeg så tre gange dagligt - 10 dråber i et snapseglas med vand. I folderen kunne jeg læse, at dråberne skulle tages kurmæssigt henover en periode på 3 måneder.

Efterfølgende skrev jeg til naturopath Charlotte Lillegaard Petersen, for at høre, om jeg var på rette vej med disse dråber - også i forhold til min stofskifteproblematik. Udover tidligere at have fortalt mig, hvordan man naturligt kan øge sin progesteron i kroppen, fortalte hun også, at der fandtes en anden type dråbeform, som jeg med fordel også kunne bruge. Agnus Castus comp, som ligeledes skal tages 10 dråber 3 gange dagligt ligeledes kurmæssigt i 3 måneder forlænget af hinanden.

Hvad skal disse tre typer dråber så gøre? Jo, Fructus Femina Comp kan hjælpe ved abortfare, eller også i forhold til at støtte tidlige graviditeter, når man tidligere har aborteret flere gange. Ovaria Comp styrker slimhinderne, og Agnus Castus Comp går ind og virker regulerende på kvindens cyklus og fremmer produktionen af progesteron; med andre ord støtter Agnus Castus Comp fertiliteten.

Hvad håber jeg så, sker henover en tre måneders periode med disse dråber? Optimalt set håber jeg jo på at blive gravid med en blivende graviditet. Måske ikke indenfor tre måneder, men indenfor det næste halve år måske?! Det ville ikke være dårligt! Jeg tror netop selv, at mit stofskifte har så meget styr på sig selv og kroppen nu, at det er en årsag til at jeg indenfor bare 7 måneder har haft testet positiv på nærmest halvdelen af cyklusserne! Det er aldrig sket før.

For nærmere information kan du klikke dig ind på www.alma-info.com, hvor de har offentliggjort foldere omkring homøopatiske midler, som firmaet Allergica producerer. Du bør dog tale med en professionel, inden du begiver dig ind i kast med disse produkter.

For god ordens skyld kan jeg nævne, at jeg har fået Charlotte Lillegaard Petersen til at gennemlæse dette indlæg, således at jeg ikke har skrevet noget, der forkert eller fejltolket. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar