torsdag den 10. april 2014

Snap back to reality!

Gud, hvor er jeg ringe til at huske at tage billeder af ting og sager.

Nå, jeg skrev jo i går, at jeg ville forsøge at dokumentere hvordan jeg spiser (i billeder ind til videre), og forhåbentlig derigennem kunne visualisere for jer, hvad godt det gør ved mig at spise således.

Jeg startede i går - vægten var min ven allerede i dag med 1,5 kg tabt. Væske, ja. Men stadig 1,5 kg smidt siden i går. Tro nu ikke det er nemt det her. I starten går det stærkt med væske. Jeg har ikke megen væske i kroppen - jeg er bare fed.. ;-) Så der går ikke mange dage før jeg står og skuler til vægten igen. Men så længe det er nedadgående, så går det!

Jeg glemte at tage billede af min frokost - men jeg fik altså makrel med gulerødder til. Orkede ikke at stå i køkkenet i dag, da jeg netop har VILD ondt i hovedet og nakken i dag. Og venstre øje buldrer også. Det er kroppen, der siger til mig, jeg har været dum ved den. Og jeg forkæler den med gode sunde ting og siger trøstende "I know - I know... jeg skal nok være sød nu!"

Morgenmaden tog 5 minutter at lave inkl. forberedelse. Måske 10 - jeg følte det gik så hurtigt, så måske min tidsfornemmelse har været off. Men jeg lavede altså røræg med lidt tomater. Væsken i æggemassen var vand.

Du skal være opmærksom på, om du reagerer på tomater eller har mulige problemer med æg. :-) Jeg har taget en måned med udelukkelseskost, og reintroduceret - og er blevet klogere! :-)

Så smukt i min Kähler Mano skål!

Ja, så kom makrellen indenbords - jeg beklager det manglende billede. :-) (det er nok ikke sidste gang jeg glemmer det!)

Jeg tror, jeg har været mere stresset end jeg plejer. Jeg har det dårligt her idag - dagen efter min eksamen var overstået. Og jeg glemmer! Og mit overskud er væk. Jeg kan sætte den på stressen.. men jeg tror altså også, det er symptomer, der er opstået pga. kombinationen af min sygdom og hvad jeg har budt kroppen de sidste dage!!

Men jeg orkede altså ikke stå i køkkenet i dag! Så jeg bad foreslog manden fast food. HOV fy fy!! Allerede!!? Nej - men vi har en skøn biks her i byen, som har frisk salatbuffet og som derudover også sælger kylling og sandwiches - og burgers. Når vi kommer der, er det altså for salatbuffeten. Den er simpelthen fantastisk - og ganske tydeligt er alt stadig frisk. Ingen blød og lasket salatblade her! Så det er ren slaraffenland at komme derind. 

Bliver man mæt af salat? Det kommer vel an på, hvem man er. Jeg er mæt i hvert fald! - og min mand er også mæt. 

Til de der bor i Sønderborg eller i tilfælde af, man lige kommer på disse kanter, kan jeg VARMT anbefale Smaling & Co. Man kan jo godt få fast food, når det er så sundt og lækkert!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar