fredag den 28. marts 2014

Nyt faneblad: Spørgeskemaer

Jeg har længe gået og tænkt på, hvordan det mon ser ud? Hvor mange af de, der får Eltroxin har det godt? Og hvad med dem på Thyreoid? Og Kombinationsbehandling? Hvordan har vi det egentlig? Hvilken gruppe af os har det bedst?

Jeg synes tit, der snakkes om, at velværet ikke ændres ved ændring i medicin. Det har det personligt for mig. Men der er jo også mange, der trives på Eltroxin eller Euthyrox. Eller en anden type T4-medicin. Og jeg er vildt nysgerrig efter at se, hvordan billedet egentlig er ift. fordelingen af velvære set ud over patienter der får forskellige typer medicin mod for lavt stofskifte.

Derfor indbyder jeg dig til at deltage i mit spørgeskema: Stofskiftemedicin og velvære - som der også linkes til i mit faneblad "Spørgeskemaer".

For at få et retvisende billede, skal vi have så mange med i undersøgelsen som muligt.


  • Jeg vil have Eltroxin/Euthyrox/Levaxin-folk (og andre på T4-medicin) som har godt, skidt og midtimellem. 
  • Jeg vil have kombi-behandlings-folk, som har det både godt, skidt og midtimellem. 
  • Jeg vil have Thyreoid/Nature-Throid-folk (og andre på NDT/naturlige stofskiftehormoner) der har det godt, skidt og midtimellem.
  • Og jeg vil have alle jer, der får en anden medicin mod FOR LAVT stofskifte, end det jeg har nævnt i de ovenfor opstillede punkter - som har det godt, skidt og midtimellem. 
Med andre ord: Jeg vil have jer allesammen! :-)

Håber, at du vil tage de par minutter, det tager at udfylde skemaet. Udfyld kun 1 gang for et retvisende billede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar