søndag den 26. januar 2014

De sidste 6 måneder

Kære alle jer, der følger med,

Jeg har bare haft SÅ meget dårlig samvittighed i forhold til bloggen de sidste seks måneder. Jeg er pædagogstuderende og er de næste 5 dage stadig på 3. semester. Tredje semester for pædagogstuderende er - endnu - et praktiksemester. Og modsat sidste gang, jeg var i praktik, varede denne praktik hele semesteret - alle seks måneder.

Jeg var så uheldig at få en praktikplads, som lå 70 minutters transport fra min bopæl. 10 minutters cykeltur til togstationen, 50 minutters togtur og 10 minutters cykeltur til praktikstedet.

Misforstå mig ikke, det har været seks meget lærerige måneder, hvor jeg virkelig er blevet udfordret på en måde, jeg aldrig troede, skulle lykkes. Dette er mundet ud i en stor personlig udvikling som jo nok også er en af grundene til, det er en god idé med praktikker på i hvert fald pædagogstudiet.

Men I kan nok se. 70 minutters transport hver vej - dvs. over 2 timers transport på en arbejdsdag. Derudover dokumentering af min læring, opfølgning på mine læringsmål i praktikken for at sikre min læring, samt et privatliv. Så er der pludselig ikke mange timer tilbage at gøre godt med.

Det har været ufatteligt stressende. I af alle ved, at os med lavt stofskifte/Hashimoto's er mere udsat i forhold til stress. Og den har bestemt været tæt på for mig et par gange. Nu kan jeg ånde lettet op. Praktikken er officielt overstået på fredag, mit forløb er godkendt med en flot udtalelse og en bestået opgave. Jeg har al mulig grund til at være stolt. Og det er jeg også!

Men nu sidder jeg her og kan virkelig se på, hvor stor en udvikling der er sket i patientgruppen det sidste halve år, og jeg føler mig håbløst bagefter i forhold til information på min blog. Så mens jeg sidder her og håber på, I stadig læser med, så vil jeg forsøge at opdatere bloggen henover de næste par måneder sideløbende med fjerde semester. :-)

Mange kram herfra!
C

Ingen kommentarer:

Send en kommentar