torsdag den 29. august 2013

En dag uden medicin

Idag er min første dag uden min vigtige stofskiftemedicin. Dvs idag får jeg hverken Thyreoid eller min tidligere T4-medicin. Der er intet andet end kosttilskud i min krop ligenu. Hvorfor?

Det er ikke en bevidst handling fra min side af. Jeg løb tør for Thyreoid i søndags. Hvis det var gået som planlagt fra laboratoriet, var vi ikke ramlet ind i ferie på endokrinologisk og jeg havde ikke gået uden medicin i dag.

En venlig sjæl sendte mig noget af sin Thyreoid, så jeg kunne komme frem til torsdag,  hvor jeg - med baggrund i apotekets udtalelse omkring leveringstid - regnede med at kunne hente min medicin på apoteket.

Hvordan kan man løbe tør for medicin?? Ja det bør jo ikke kunne lade sig gøre jo. Desværre er min nuværende situation et billede af, at det gik galt allerede ved blodprøverne, da jeg skulle tjekkes med henblik på evt dosisændring.

Blodprøverne blev taget i starten af juli. I slutningen af juli får jeg besked om at lægen mangler mine blodprøver. Efter at have ringet rundt, finder jeg ud af,  at der er sket en fejl undervejs i processen. 

Lægesekretæren hos min endokrinolog fortalte at de helst skulle have blodprøvetallene snarest efter pga ferie. Derfor prøvede jeg at få laboratoriet til at fremskynde det. Hvilket de uden problemer naturligvis gerne gør.

Mens jeg afventer svaret, holder jeg øje med beholdningen. Og kan godt se der ikke er til længere ventetid.

Så hurtigt som det har været muligt pga førnævnte ferie, har jeg fået mit svar: øgning i dosis. Men... mine arbejdstider og arbejdsopgaver gjorde, jeg ikke kunne ringe efter en recept med det samme, men havde dog medicin tilbage. Det gjorde jeg dog et par dage efter.

Min nye recept ankom fredag i sidste uge. Jeg var kørt på arbejde inden posten kom, og min mand kom hjem kl 16.30. Han finder recepten i postkassen og suser på apoteket og bestiller medicinen..  han fik at vide, at der gik omkring 4 dage.

Derfor lånte jeg mig frem til medicin og igår fik jeg at vide,  da jeg selv kontaktede apoteket, at efterspørgslen havde været rigtig stor og Glostrup apotek havde derfor lidt ekstra leveringstid. Fair nok. Og dejligt at høre, der er øget efterspørgsel!  :-D

Alt det ovenfor betyder, at jeg først kan tage min næste dosis imorgen eller søndag.

Igen: var det gået som planlagt fra laboratoriet, var vi ikke ramlet ind i ferie på endokrinologisk og jeg havde ikke gået uden medicin i dag.

Ergo er den eneste fejl i den proces, hvor laboratoriet skal sende tallene til endokrinologen. Rigtigt træls! !

Det er da ikke sjovt at mangle medicin. Men jeg må henskrive det til en ærgerlig menneskelig fejl. Sådan er det jo bare.

Jeg vælger derfor at se på dette fra en helt anden vinkel: dette er en mulighed for at vise at naturlige stofskiftehormoner HJÆLPER!!

Jeg vil derfor dokumentere mit helbred og velvære frem til jeg får min medicin igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar