mandag den 24. juni 2013

En kort opdatering!

Puha, man skulle tro, at når man var gået på ferie fra skolen efter endt eksamen, så ville man kunne slappe af. Men med 30 timer ugentligt i en SFO, så er der ikke så meget fritid.

Jeg kom idag hjem fra arbejde, satte mig i sofaen og faldt i søvn. Jeg har en periode ligenu, hvor jeg er meget søvnig. Jeg mangler ellers ikke energi eller overskud efter overgang til Thyreoid, men alligevel er jeg søvnig. Jeg var til cirkeltræning fra 8-9 i morges inden arbejdsstart - det var fantastisk. Elsker det. :-) Om 3 uger har jeg valgt at lave et forsøg med mig selv - 2,5 uge med træning 2 gange om dagen i 5 dage. Det er kun et forsøg, og der er ingen forventninger, så det bliver spændende!

Efter mit skifte til Thyreoid er jeg blevet meget nysgerrig for at høre folks historier... uanset hvilken medicin de får. Så hvis du har lyst til at dele, så vil jeg meget gerne vide mere om dig og din kamp. Send en mail hertil.

Hvordan har jeg det idag? Jamen der er ikke såå mange ændringer ligenu, andet end dem, jeg i forvejen har nævnt i et tidligere indlæg. Men det hele kommer jo ikke løbende som en steppebrand. :-) Så jeg fatter tålmodigheden og begiver mig ud i livet for at se, hvad der sker. Jeg skal have taget blodprøver i denne uge efter en måned på Thyreoid - jeg glæder mig meget til at se resultaterne ift. de prøver, der blev taget d. 7. maj i Næstved.

På torsdag skal jeg i øvrigt lave lasagne med hjemmelavet "pasta" som er lowcarb og proteinrigt. Skal nok lægge opskriften herind så snart jeg kan.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar