tirsdag den 4. december 2012

Spændende artikel!

Mens jeg står her i køkkenet og laver "tilladte" julegodter, faldt jeg over denne artikel, som omhandler gluten og hashimotos. Faktisk er der en forbindelse mellem de to, og det på trods kan en hashimoto-patient stadig teste negativ for cøliaki. Læs lige denne - det er rart (for mig) at vide, at min krop ikke er mærkelig, fordi jeg reagerer på brød.

Jeg reagerer dog også på andre kulhydrater, dog mest brød og kartofler. Har ikke spist det længe, og nu er jeg begyndt at prøve at udelukke lactose, og drikker pt. Naturli' sojamælk med vanille og kalcium. Det er bare nam!

Nå, men til linket: http://www.drtraviselliott.com/blog/2012/04/most-gluten-tests-fail-those-with-hashimotos-hypothyroidism-2/

I øvrigt vil jeg gerne slå et slag for specifikt stofskiftepatienter, som er diagnosticeret med Hashimotos. Der er en nyoprettet gruppe på facebook - I får linket hér: https://www.facebook.com/groups/311213048992297/311732188940383/?notif_t=group_activity

Her går det sådan op og ned med vægten, men jeg føler jeg er ved at have voldsomt godt kontrol over mad og drikke. Vægten er stoppet med at stige, og når den er steget lidt, så kan jeg pinpointe hvorfor. Så nu er jeg nået til et sted, hvor jeg er glad. Og jeg kan se, at jeg kan få vægten til at falde, nu hvor jeg har lært min krop og hvad den kan tåle at kende. :-)

Ha' en god aften! Og god læsning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar