søndag den 22. juli 2012

Update på weekenden

Denne weekend har været en prøvelse. Af den gode slags! For alt er jo, hvad man gør det til, ikke? :-)

Fødselsdagsmiddagen i fredags gik uovertruffent mht. mit måltid. Jeg er så stolt! Jeg bestilte uden brød - og undlod at bestille uden panering, da jeg ikke ville forvirre tjeneren - vi sad trods alt 11 om bordet, som alle bestilte samtidig. :-) Så jeg pillede bare paneringen af, da jeg fik tallerknen serveret. Og det gik også fint nok, selvom jeg var lidt nervøs for at sidde og virke utaknemmelig. Men af kom det, og nam, det smagte godt!!

Vi fik tilbudt dessert - men jeg valgte at takke nej. Jeg var sådanset mæt på den måde, jeg nu engang skal være mæt på.. Og jeg kunne ikke finde nogen dessert på menukortet, som kunne bestilles sundere. Så, jeg endte altså med at takke nej til desserten. Og det havde jeg det rigtig godt med! Specielt også dagen efter, da vægten sagde 400 gram mindre! :-D Hurra!

Igår havde vi en fuld dag! Vi skulle på udflugt med svigerbedsteforældrene til Kolding - og jeg måtte lave en undtagelse mht. frokosten og til dels også aftensmaden. For jeg vil naturligvis ikke hive ned over hovedet på folk, at de skal lave specielt mad til mig. For det skal de jo ikke! Det er min kamp - ikke deres. Det er bare op til mig at sortere fra. Dog er dette et dilemma jeg arbejder med, for som nævnt tidligere, vil jeg ikke virke utaknemmelig. Og jeg gider heller ikke hele tiden fokusere på at jeg har en sygdom.

Men altså frokosten igår lød på 2,5 rugbrødsmad, og aftensmaden bød på lækker flankesteak med gulerødder, bønner og hasselback kartofler. Kartoflerne tog jeg kun 2 små af. :-) Som nævnt i min velkomst, så skal man jo også undlade at leve i cølibat. Så igår tog vi altså lige en "normal dag". :-)

Vægten faldt heldigvis lidt til idag på trods af en lettere syndfuld dag igår. Vi hyggede os og tænkte ikke på stofskiftet, men så er det også vigtigt at huske at samle trådene op, der hvor man slap dem sidst. Så jeg har været 100% på idag mht. at spise efter mit stofskifte. :-)

Jeg håber at nå 10kg milepælen snart! Hvis nu vægttabet fortsætter, som det har gjort siden marts, så kan jeg håbe på at ramme -10 kg mærket om  3-4 måneder. Det er langt ude i fremtiden for raske og normalt-fungerende mennesker, men for mig, er det normalt. Og jeg GLÆDER mig!

Min læge fortalte mig i fredags, at man sagtens kan sige, at have tabt 6 kg er det samme som man forbrænder ved at have gået 600 km. Something to think about. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar