lørdag den 28. juli 2012

Status

Jeg synes, det har været svært, de sidste par dage. Hånden på hjertet - måske man lige her i begyndelsen skal spørge, dem man besøger.. om de har læst min blog, og/eller ved, at jeg har den her sygdom. For ellers tror jeg, jeg lander i samme situation igen, hvor vi igår kom op til en af vores kammerater i Aarhus, hvor han kun dagen inden fik besked af os på, at jeg faktisk helst ikke må få kulhydrater.

Han havde faktisk købt ind til risotto. Og ved I hvad, det smagte fantastisk, når nu det skulle være. Så jeg valgte at sige til mig selv, at det i begyndelsen må være nogle dage, hvor jeg har mine "synde-dage". For det smagte superlækkert, og jeg fandt ud af, jeg faktisk nok aldrig har fået rigtig rissotto. Eller også har jeg bare fået en anden type. :-p

Jeg har været lidt langsom til det med at lave blogindlæg med mad osv. Det er mere fordi, jeg lige skal ind i en vane om, at ta' et billede af maden, inden den er spist. :-p Det skal jeg da lige se, om jeg kan blive bedre til, for der skal da flere billeder til her på siden. Og jeg starter da nok imorgen (eftersom jeg ovenpå igår og idag, nok trænger mest til at få styr på maven igen - dvs.. no dinner tonight. :-))

Imorgen får vi besøg af min mor - så da skal jeg da lige ha' brygget et lækkert måltid, så min mor kan se, at man på trods af forhindringer, sagtens kan spise sundt, lækkert og nærende. :-)

Desuden tror jeg, jeg imorgen vil skrive lidt om forskel på stofskiftepatienter, osv. Bl.a. at nogle stofskiftepatienter kan ha' det godt på den medicin de får, men stadig har behovet for at spise med ekstra omtanke - og andre har ikke. Men det er stadig på tegnebrættet. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar