torsdag den 19. juli 2012

Dagens aftensmad er ude af fryseren!

Jeg har lige taget mad op af fryseren, som vi skal ha' til aftensmad i aften. :-) - Det bliver culottesteg. Vi har pakket maden i fryseren således, at portionspakkerne svarer til at vi ikke kan få for meget. Det er nøje opskåret og ompakket, så det tilpasser vores behov. Så når jeg siger, vi skal ha' culottesteg - så er det en meget lille en af slagsen!!

Pt tænker jeg det bliver med dampede broccoli og evt også bønner til. Sådan en lidt nem aften, faktisk, for udover at culottestegen er en langsomt forberedt steg.. så er resten en form for fast food for os. Vi køber grøntsager til aftensmaden på frost. Det er nemmest, og når man i forvejen kæmper dagen igennem med at føle den sult, man er blevet bedt om at føle.. så har man ikke umiddelbart altid overskuddet til at lave en udførlig aftensmad. Whatever works - og det gør frysegrøntsagerne for os. :-p

Det behøver jo i øvrigt heller ikke være dyrt at leve med sygdommen, hvis man skal tabe sig. Jeg blev i fredags konfronteret med, at det da i øvrigt var en dyr sygdom jeg havde fået. Den rammer lidt hårdt - men nej, den er ikke dyr, hvis man giver sig tiden til at undersøge mulighederne. Og når portionerne skal være en kvart portion af hvad en slankeportion er.. så er den jo netop ikke dyr. Det der skal i fokus er, at man får det godt i sit eget skind - og hvis dette er det, der skal til for, at man finder det, man leder efter... så er det jo det, man bør gøre. :-)

Nå, nu bliver det lidt langt. Jeg lægger billede af maden på i aften, så I kan se, hvordan vores lækre danske mad kan spises uden det, man ikke må få. :-)

I øvrigt startede jeg dagen med 100 mkg Euthyrox, blev sulten - og ca 1 time senere fik jeg en fy-bab morgenmad i form af Choco flakers fra Lidl ... men det er også det eneste kulhydrat jeg spiser i løbet af dagen, hvor det fylder det meste af måltidet. Det er et godt produkt, som gør, at jeg føler mig mæt i længere tid, men hvor jeg stadig har mulighed for at tabe mig - og så føler jeg også, jeg skejer lidt ud, selvom portionen er lille. :-)

Ha' en dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar